For at være med i Elite Heatet skal du tilmelde dig og købe en billet, hvori du skriver din begrundelse for, at skulle deltage i eliteheatet.
Tilmeldingen for eliten lukker 1. september 2022!
Ansøgere vil få endelig besked om de er med i eliten herefter. 

Alle der ønsker at løbe med om podie-pladserne skal starte i eliteheatet. Er du ikke kommet i eliteheatet, men mener du høre til der, så skriv til event@sepe.dk.

REGLER

Der er dommere ved alle relevante forhindringer, og de har rettighederne til at diskvalificere en løber, der ikke gennemfører en forhindring korrekt, eller ikke gør forsøget. Alle skal gøre et forsøge på at gennemføre en forhindring. Ignoreres dommernes skøn kan det medføre diskvalifikation.

Alle der løber i Eliteheatet får et armbånd udleveret, som skal bæres under hele løbet. Hvis du fejler en forhindring, får du klippet armbåndet, og du skal udføre en straf som afhænger af forhindringen. Du har ubegrænset forsøg - men der er en tidsgrænse! Hvis man ikke har armbånd på, når man kommer i mål, så tillægges der 2 timer til ens tid.

Kun deltagere med elitearmbånd kan løbe med om vinder-præmierne.

OCR EUROPEAN CHAMPIONSHIPS og DM

Esbjerg Extreme Challenge er et kvalifikationsløb til OCREC, desuden er løbet også blevet en del af den nye DM serie. På elitefronten betyder det følgende: Dommere er til stede på hele ruten - dette gøres i samarbejde med DOCRU. Vi vil som tidligere år køre med armbånd til alle elitedeltagere.

Alle elitedeltagere skal henvende sig til elitekontoret (Hal 2 i Guldager Idrætscenter), her vil man få udleveret et elite-kit. 

Løbere, der ønsker at kvalificere sig, SKAL deltage i eliteheatet. Alle vil her blive udstyret med et armbånd, som skal bæres rundt på ruten og fremvises ved målstregen.

Løbet kvalificerer til OCREC og er samtidig en del af den nye DM serie. Derfor er der særlige regler.

Top 10 af herrer og top 10 af kvinder for tildelt kvalifikationer til OCR European Championship 2023.

Antallet tages ud fra startlisten og ikke ud fra, hvor mange der gennemfører. 


Alle der løber i Eliteheatet får et armbånd på fra starten. Hvis du fejler en disciplin, får du frataget armbåndet, og du skal udføre en straf som afhænger af forhindringen. Du får tillagt en tidsstraf!


Hvis man ikke har armbånd på, når man kommer i mål, så tillægges der 2 timer til ens tid.

 VIGTIGT: For at kvalificere sig til EM skal man have armbåndet i behold, når man kommer i mål!

Alle afgørelser og tvister, afgøres af hoveddommeren. 

Præmier

Efter løbet vil følgende præmier blive uddelt:

  - Top 3 mænd

  - Top 3 kvinder

  - Bakkespurt 

 Præmieoverrækkelse: Omkring kl. 15.00 på eventområdet.