SEPE EXTREME CHALLENGE

Der er løb du afskriver, løb du overvejer og så er der de der løb, hvor du bare ved, at der skal købes startnummer, med det samme salget starter.
SEPE Extreme Challenge er præcis et af de løb, som hører til den sidste kategori.

Efter min deltagelse i 2016 var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at det ikke var sidste gang, jeg ville stå på startstregen til dette løb. Købte da også min billet straks de kom i salg.
SEPE formåede at skabe en 8 km. rute, som var gennemført ned til mindste detalje. Omkring 30 forhindringer, som udfordrede alle aspekter af greb og styrke. Heriblandt vægge, ropeclimb, vandpassager, mudder, monkeybar og en masse andre sjove og udfordrende forhindringer. Blandt de mange velkendte OCR-forhindringer, bød SEPE også på flere sjove tiltag, som man ikke kunne undgå at holde af. Eksempelvis skydning, container med isvand og waterslide.
Ud over en veltilrettelagt og godt opmærket rute, bød eventen også på noget helt nyt ved et OCR-løb på dansk grund. Nemlig livestreaming af hele ruten og ekspertkommentatorer, der begge var med til at skabe en dækning af løbet, som var helt i særklasse. Det skabte en stemning på eventpladsen og gjorde det særdeles tilskuervenligt.

Til SEPE Extreme Challenge er det muligt at tilmelde sig i Eliteheatet, hvis man gerne vil løbe med om placeringerne. Til løbet i 2016 var der indført armbåndssystem til at skabe kontrol af deltagerne i eliteheatet. Der var officials ved forhindringerne, som sikrede en fair konkurrence. Til løbet i år bliver det endda muligt at kvalificere sig til EM 2018, så du vil denne gang blive mødt af de uddannede DOCRA officials, som altid står klar med et opmuntrende tilråb.

Er man ikke til det ultimative konkurrenceheat, er der dog masser af plads til at løbe i de øvrige heats, hvor man med garanti får sig en oplevelse, man ikke glemmer. Her kan du være sikker på en hjælpende hånd, et skub, et kram eller hvad du ellers kunne få brug for ude på ruten 

SEPE Extreme Challenge er for alle, uanset alder, køn og størrelse. Du vil blive mødt af glade mennesker, udfordringer, fantastisk stemning og få dig en oplevelse for livet.
Jeg selv løber igen blandt elitekvinderne til dette års SEPE Extreme Challenge og skal efterfølgende løbe en runde sammen med min søster, som for første gang skal forsøge sig med et OCR-løb. Jeg er ikke i tvivl om, at det igen i år bliver en fornøjelse at ramme målstregen, og få den velfortjente medalje om halsen, som bevis på, at man har gennemført et af Danmarks fedeste OCR-løb.