PRAKTISK INFORMATION

 

Eventens navn: SEPE Extreme Challenge

Sted: Guldager Idrætscenter, Præstemarksvej 41, 6715 Esbjerg V

Dato: 09. September 2017

Tidspunkt: Kl. 11.00 (Startområdet er åben fra kl. 09.30)

Max antal deltagere: 1500

 

Pris: 
1. Oktober - 15. Oktober:    kr. 399.- max 500 startnumre

1. Januar - 31. Januar:        kr. 399,- max 500 startnumre

31. Januar og frem:            kr. 449,- 500 startnumre og evt. ikke solgte numre fra tidligere 

 

Begrænset antal pladser: 1500 startnumre

 

 

FORELØBIGT PROGRAM:

kl. 09.00

Afhentning af startnumre 
kl. 11.00  Løbs start
kl. 15.00  Præmieoverrekelse 

 

 

 

 

 

 

Efter løbet er der suppe og en øl eller vand samt en flot medalje, inkl. i startgebyret

 

TIDSPUNKT:

Løbet bliver skudt i gang kl 11.00. Herefter vil der være løbende start og vi forventer at alle er ude på ruten kl. 15.00. DU/I bestemmer selv, hvornår I ønsker at løbe. Valg af HEAT sker ved tilmelding. Sørg for at møde op min. 45 min. før den ønskede start, så DU/I kan nå at afhente startnummer/chip.

 

OBS! OBS! OBS! Gør du dig forhåbninger om en podieplads eller vurderer du dig selv som værende en hurtig løber, så skal du deltage i heat 1. Vi finder vinderne udfra de første heats, så er du en god løber, skal du holde dig til. Vi forventer at sidste løber er i mål inden kl. 16.00.

 

CHEK-IN:

Check-in åbner kl. 09.30. Kom i god tid, så du har tid til at påsætte chip, aflægge bagage osv. Dit startnummer skal senest være afhentet 45 minutter før start.

 

HOLD:

VIGTIGT! Der er ingen krav om at du skal være et del at et hold.

 

Holdtilmelding foregår på følgende måde: Et hold består som minimum af 3 personer og max af 25 personer. Tilmelding for hele holdet kan både ske via én person, eller via individuelle tilmeldinger. Såfremt I vælger individuel tilmelding, er det vigtigt, at I skriver jeres klub/holdnavn på præcis samme måde. Uanset hvordan I vælger at tilmelde jer, kan I altid tilføje flere løbere til jeres klub/hold. Sluttiden er styret af de tre hurtigste løbere på holdet.

 

PÅKLÆDNING:

Det er ganske forskelligt, hvad man vælger at iklæde sig. Dog foreslår vi følgende: tætsiddende tøj kan være en fordel, da pigtråd nemt får fat i løstsiddende genstande. Løbere har tidligere haft erfaring med, at tynde handsker med godt greb kan være en fordel (ala. håndværkerhandsker). PARKERING: Guldager Idrætscenter, følg anvisningerne.

 

OMKLÆDNING OG BAD:

Efter en udendørs grovspuling er der adgang til bad og omklædning i Guldager Idrætscenter. Bagageopbevaring: Der er indrettet ubetjent opbevaring på eget ansvar. Der vil dog være en frivillig i området.


Ændringer 

Det er muligt at ændre navn eller videregive sit nummer inden på Sportstiming.dk, i kan se mere på jeres kvittering.
Efter den 20.8.2017 opkræver vi et gebyr på 75,- for at lave ændringer for deltagere.