LØBET

SEPE Extreme Challenge afvikles ved Guldager Idrætscenter og er et OCR løb i naturen omkring Sædding Ådal. Løbet vil i 2017 være kvalifikations løb til OCR European Championships. Der er 1500 startnumre i salg. Løbet byder på over 30 forhindringer på en 8 km lang rute, forhindringerne er en blanding mellem de klassiske OCR forhindringer og nogle helt unikke for SEPE Extreme Challenge.

 

REGLER

Alle der ønsker at løbe om podiet pladserne skal starte i eliteheatet, er du ikke kommet i eliteheatet men mener du høre til der, så skriv til event@sepe.dk.

Der er dommere ved alle relevante forhindringer og de har rettighederne til at diskvalificere en løber der ikke gennemføre en forhindring korrekt, eller ikke gør forsøget. Ved eliteheatet SKAL alle forhindringer gennemføres, ellers vil der falde en straføvelse, som afvikles på stedet. Alle skal gøre et forsøge på at gennemføre en forhindring.

Ignoreres dommernes skøn kan det medføre diskvalifikation.  

 

Elite-deltagerne får udleveret et gult armbånd, som skal bæres under hele løbet. Det bliver klippet, hvis ikke ALLE forhindringer gennemføres. Kun deltagere med elitearmbånd kan løbe med om vinder-præmierne.

 

HOLD

VIGTIGT! Der er ingen krav om at du er del af et hold.

 

Holdtilmelding foregår på følgende måde: Et hold består som minimum af 3 personer og max 25 personer. Tilmelding for hele holdet kan både ske via én person, eller via individuelle tilmeldinger. Såfremt I vælger individuel tilmelding er det vigtigt, at I skriver jeres klub/holdnavn på præcis samme måde. Uanset hvordan I vælger at tilmelde jer, kan I altid tilføje flere løbere til jeres klub/hold. Sluttiden er styret af de tre hurtigste løbere på holdet.

 

HEAT

For at alle deltagere skal få en god oplevelse vil alle deltagerne blive inddelt i heats, som det ser ud nu vil der blive omkring 30 heats. Eliteheatet bliver skudt igang kl. 11.00 herefter bliver de resterende heats sendt afsted med ca. 5 min. mellemrum. Det vil sige at sidste gruppe er på ruten ca. kl. 13.30 og er færdige inden kl. 15.00. Du kan finde dit heatnr. på dit startnummer og på sportstiming.

 

ELITEHEAT (OCR EUROPEAN CHAMPIONSHIP) 

Løbere, der ønsker at deltage i kampen om OCR EC pladser og DM point, SKAL deltage i eliteheatet. Alle vil her blive udstyret med et armbånd, som skal bæres rundt på ruten og fremvises ved målstregen.
Løbet kvalificerer til EM 2018 og er samtidig en del af den nye DM serie. Derfor er der særlige regler.

For at være med i Elite Heatet skal du søge til event@sepe.dk
Ansøgere vil få endelig besked i måneden op til eventen. 

Top 20 kvinder og mænd kvalificerer sig til EM. Dog maximalt 50 % af deltagerne.
Antallet tages ud fra startlisten og ikke ud fra, hvor mange der gennemfører. 

Alle der løber i Eliteheatet får et armbånd på fra starten. Hvis du fejler en disciplin, får du klippet armbåndet, og du skal udføre en straf som afhænger af forhindringen. Du har ubegrænset forsøg - men der er en tidsgrænse!
Hvis man ikke har armbånd på, når man kommer i mål, så tillægges der 2 timer til ens tid. 

VIGTIGT: For at kvalificere sig til EM skal man have armbåndet i behold, når man kommer i mål!

   

CHIP

Sørg for at montere chippen så den ikke falder af, selvom sløjfen går op. Er du i tvivl – spørg i Infoteltet når du får udleveret startnummer/chip.

OBS! OBS! OBS! HUSK at aflevere chippen når du er kommet i mål! Ved bortkomne eller ikke afleverede chips opkræves der et erstatningsgebyr på 200 kr. + moms.

 

PRÆMIER

Efter løbet vil følgende præmier blive uddelt:

Top 3 mænd

Top 3 kvinder

Hurtigste hold (3 hurtigste tider).

Præmieoverrækkelse: omkring kl. 15.00 på eventområdet.

  

EVENTOMRÅDE

 

UDENDØRS

Der vil være forskellige salgsboder repræsenteret på dagen, med alt fra outdoorgrej, sportsudstyr, mad og drikke. Ydermere byder eventområdet på fysiske konkurrencer m.m.

 

INDENDØRS

I hallen vil der være mulighed for at hvile de ømme stænger og få varmen.